ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
7 - 8 noiembrie 2018
CANTINA POLITEHNICII
 

SC VISMA SOFTWARE SRL - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
SC VISMA SOFTWARE SRL
 
Adresa: Timisoara, City Business Centre, Str. C. Brediceanu 10 C/5 cod 300011
Telefon: 0356 229 002
Adresa de email: monica.ecaterina.nyesti@visma.com
Pagina web: www.visma.com
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
Inginerie din Hunedoara
 
 
DESCRIERE:
 
Visma Group
VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor.
Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.
Visma contribuie la dezvoltarea continua a afacerii in alte companii oferind aplicatii software, servicii externalizate, solutii comerciale, solutii IT in domeniul retail si consultanta. Peste 340,000 de clienti in Europa de Nord utilizeaza produsele si serviciile, iar altii 330,000 de clienti sunt parteneri. Venitul total al grupului Visma pentru anul 2012 a fost 5749 milioane NOK.
VISMA este o companie internationala cu peste 5500 de angajati care isi desfasoara activitatea in 6 tari. Credem cu tarie ca produsele foarte bune care le oferim sunt rezultatul unui organizatii motivate si foarte bine pregatite profesional care lucreaza in echipe si aplica cele mai moderne si bune practici disponibile in industria de software.


Grupul Visma este impartit in 6 divizii:

Software: Aceasta divizie ofera programe software si servicii pentru managementul afacerilor, automatizare in facturare, managementul de proiect, analiza datelor de afaceri, CRM, HRM și zonele de salarizare de specialitate.

Servicii externalizate (BPO): aceasta divizie ofera suport extern pentru efectuarea serviciilor de contabilitate, salarizare, consultanta financiara, juridica si servicii de recrutare

Soluții de achiziții publice: Aceasta divizie ofera servicii și soluții de automatizare inclusiv sisteme de automate, management de achiziții publice, propuneri de afaceri și de gestionare a investitiei.

Retail IT: Aceasta divizie ofera o soluție completă pentru lanturile de retail - hardware, software si servicii. Oferta include terminale integrate (POS), rafturi electronice, si dispozitive mobile pentru angajati. Solutiile Visma permit deasemenea automatizarea logisticii si managementul lantului de aprovizionare.

IT Consulting: Visma Consulting ofera solutii IT cu valoare adaugata pentru sectorul public, firme de asigurari de pensii sau de viata cat si pentru unele companii private.

Hosting: Divizia de hosting a Visma ofera servicii de gazduire web de inalta calitate, inclusiv administrarea domeniilor, e-mailul, siturilor web sau Microsoft Office 365, la preturi competitive atat pentru clientii din Tarile Nordice cat si pentru cele din Europa Centrala.
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
 
Catalogul evenimentului Zilele Carierei - editia 12
22
MAR
2018
 
Oferta companiilor participante la Zilele Carierei - editia 11
23
OCT
2017
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2018 Zilele Carierei.   Web design by Royalty