ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
7 - 8 noiembrie 2018
CANTINA POLITEHNICII
 

AEM SA - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
AEM SA
 
Adresa: Calea Buziașului, nr. 26, Timișoara - România
Telefon: 0256222200
Adresa de email: sales@aem.ro
Pagina web: www.aem.ro
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
Chimie Industriala si ingineria Mediului
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Inginerie din Hunedoara
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
Amplasata in partea de vest a Romaniei, la Timisoara, AEM a fost fondata in anul 1970 ca producator national de aparate electrice de masurare.

De la momentul fondarii si pana in ziua de azi, AEM este recunoscuta atat pe tot teritoriul Romaniei cat si peste granite ca un producator de aparate de masurare de talie globala.

In prezent AEM este o companie cu capital integral privat, lider national in productia unei game ample de aparate de masurare atat pentru uz industrial cat si pentru uz privat.
AEM Timisoara ofera produse de ultima generatie pentru masurarea energiei electrice si a gazului.

Toate produsele sunt realizate conform normelor si standardelor nationale si europene. Produsele sunt proiectate si dezvoltate in propriul department de cercetare-dezvoltare al companiei. Intregul proces de proiectare este rezultatul eforturilor cumulate ale unor specialisti de top. Acestia, alaturi de propria expertiza utilizeaza sisteme computerizate performante si aplicatii dedicate proiectarii asistate de calculator.

Activitatea de proiectare si toate activitatile ce tin de productie sunt integrate. AEM a investit in modernizarea si tehnologizarea proceselor peste 44 de milioane de euro. Cea mai mare parte a acestei investitii a fost realizata cu scopul de a retehnologiza procesele de productie precum si infrastructura.

Nivelul de integrare al procesului de fabricatie este in acest moment de 100.

Flexibilitatea si implementarea rapida a solutiilor moderne in procesul tehnologic de fabricatie al companie a condus la o crestere a rolului AEM in productia si furnizarea de solutii de „contorizare inteligenta” in toata lumea.

Ca parte esentiala a programului de satisfacere a nevoilor clientilor, la AEM s-a adoptat o politica proprie in domeniul calitatii. Aceasta politica s-a nascut din dorinta constanta de a atinge asteptarile clientilor dar si nivelul standardelor internationale in vigoare. Politica AEM de calitate este una centrata pe respect fata de colaboratori si pe efortul constant de a depasi orice norma existenta si se aplica fara exceptie tuturor produselor realizate si serviciilor prestate.

Sistemul de management al calitatii este certificat SRAC

http:aem.ro
 
 
OFERTA:
 
O carieră la AEM este mai mult decat un simplu loc de muncă. Oamenii noştri sunt dedicaţi muncii pe care o prestează, echipei din care fac parte, comunităţii. Dacă sunteţi interesaţi in a face parte dintr-o companie a cărei acţiuni reflectă principiile etice pe care este construită şi a cărei angajaţi reflectă valorile în care crede compania, atunci vă invităm sa ne contactaţi.
Pozitiile disponibie sunt:
- Internship remunerat pe perioada verii- 10 pozitii disponibile,
- Junior Test Engineer,
- SW Embedded Engineer ( junior si senior)
- Buyer,
- Project Manager Export- obligatoriu lb. franceza italiana,
Cei interesati pot trimite CV-ul actualizat pe email la resurse.umane@aem.ro.
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
 
Catalogul evenimentului Zilele Carierei - editia 12
22
MAR
2018
 
Oferta companiilor participante la Zilele Carierei - editia 11
23
OCT
2017
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2018 Zilele Carierei.   Web design by Royalty