ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
27 - 28 Martie 2019
CANTINA POLITEHNICII
 

S.C. ELBA SA - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
S.C. ELBA SA
 
Adresa: Timisoara, str. Paul Morand, nr.135
Telefon: 0356443902
Adresa de email: res.umane@elba.ro
Pagina web: www.elba.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
Cine suntem

ELBA este o societate privata, cu capital integral romanesc, avand o experienta de aproape 100 de ani in proiectarea, productia si comercializarea corpurilor si sistemelor de iluminat.
Fiind cel mai important producator autohton, cu un numar mediu constant de 1000 de angajati ne propunem sa amelioram calitatea vietii de zi cu zi, printr-un proces de inovatie continua, dezvoltand solutii de iluminat in armonie cu necesitatile viitoare, conferind siguranta si calitate in baza unor alternative prietenoase fata de mediul inconjurator si militand activ pentru protectia acestuia

Cu ce ne ocupam
Prin continua dezvoltare a resursei umane şi a tehnologiilor aplicate, ELBA se menţine pe poziţia de lider in domeniu producţiei corpurilor de iluminat din Romania, oferind clienţilor săi:
• corpuri de iluminat industriale (fluorescente, cu LED, exterioare ornamentale, pentru iluminat de siguranţă, semafoare, etc.)
• corpuri de iluminat pentru industria de automotive
 
 
OFERTA:
 
REGLOR INJECȚIE MASE PLASTICE

Operatorul pe care îl căutăm trebuie să fie o persoană atentă și orientată către performanță. În sarcina sa vor cădea reglarea utilajelor de injecție mase plastice, demararea producției de repere pe utilaje de injecție mase plastice precum și întocmirea documentației tehnice conform ISO TS 16949. Noul nostru coleg va trebui să urmărească îndeaproape producția reperelor de mase plastice în cadrul fabricii.

INGINER TEHNOLOG INJECȚIE MASE PLASTICE

Expertul pe care îl căutăm este pasionat și orientat către performanță. Acesta urmărește aplicarea corectă în producție a tehnologiilor de injecție mase plastice, urmărește eficiența proceselor întreprinse, propune și implementează măsuri de îmbunătățire a proceselor în vederea reducerii rebuturilor pe fluxul de producție. De asemenea, inginerul tehnolog participă la omologarea și lansarea în producție a reperelor de injecție mase plastice precum și la întocmirea documentației tehnice conform ISO TS 16949

INGINER PROIECTANT TEHNOLOGII DE MONTAJ

Specialistul pe care îl căutăm este pasionat, are deschidere către nou și caută întotdeauna să își îmbunătățească abilitățile. Acesta va fi responsabil cu proiectarea tehnologiilor de montaj pentru produse destinate industriei auto (faruri sau lămpi auto) și va întocmi documentația tehnică conform ISO 16949. Tot în sarcina acestuia va fi si omologarea de produse și procese precum și urmăriea implementării de noi tehnologii în producție prin planificarea și verificarea capacității de producție.

INGINER PROIECTANT

Proiectarea de noi corpuri de iluminat și întocmirea documentațiilor tehnice de proiectare conform ISOTS 16949 și ISO 9001 sunt principalele sarcini ale inginerului nostru proiectant. De asemenea, el va fi responsabil cu omologarea noilor produse și va urmări îndeaproape lansarea lor în fabricație, îmbunătățind constant procesul de construcție al acestora.

INGINER ELECTRONIST

Expertul pe care îl căutăm este un inginer electronist pasionat, deschis spre nou și care dorește să își dezvolte cunoștințele constant. Principalele sale atribuții constau în proiectarea și execuția de circuite electronice din domeniul iluminatului, precum surse de curent constant pentru LED-uri, lumină dinamică cu LED și invertoare pentru iluminat de siguranță. De asemenea, va fi în responsabilitatea sa să emită teme de proiectare, să caute noi colaboratori pentru execuția circuitelor electronice și să evalueze competențele acestora, selectându-i pe cei mai potriviți.

NGINER CALITATE PROIECT

Expertul pe care îl căutăm este un inginer calitate pasionat, deschis spre nou și care dorește să își dezvolte cunoștințele constant. Are experiență în domeniul automotive și este un foarte bun cunoscător al sistemului de management al calității. Are calități de lider și dorește sa participe activ pentru a identifica îmbunatățiri ale proceselor.

OPERATOR PRODUCȚIE

Noul nostru coleg trebuie să fie o persoană ordonată, conștiincioasă, dinamică și cu capacitate de învățare rapidă. El va fi responsabil pentru executarea de activități specifice de producție precum injecție mase plastice, prelucrări mecanice, acoperiri și asamblare. În sarcina acestuia va fi și verificarea calității reperelor recoltate din proces sau a operațiunilor de asamblare specifice postului de lucru, comparativ cu cerințele de calitate impuse de tehnologia de execuție și normele de calitate specifice.
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2019 Zilele Carierei.   Web design by Royalty