ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
7 - 8 noiembrie 2018
CANTINA POLITEHNICII
 

RUS SAVITAR - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
RUS SAVITAR
 
Adresa: recrutare@mobilacasarusu.ro
Telefon: 0757076779
Adresa de email: recrutare@mobilacasarusu.ro
Pagina web: www.mobilacasarusu.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Arhitectura
Automatica si Calculatoare
Constructii
Electrotehnica si Electroenergetica
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
POVESTEA NOASTRĂ
Povestea noastră începe în urmă cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton în 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul producției de serie, devenind astăzi unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

Deoarece ne doream să fim cât mai aproape de oameni, am început în 2009 construirea unei rețele naționale de magazine - Casa Rusu, o punte de legătură între sistemul de producție și clienții noștri. Iar astăzi, numărul lor se apropie de 20.

Pe viitor ne propunem să extindem rețeaua de magazine în cât mai multe orașe ale țării, să dezvoltăm tehnologia deja existentă pentru a crește capacitatea de producție și să realizăm cât mai multe colecții noi de mobilier pentru a veni în întâmpinarea nevoilor diverse de amenajare ale clienților noștri.


PRODUCĂTOR DE TOP
Datorită tehnologiei avansate de care dispunem și a unei echipe de peste 1.300 de oameni, am ajuns la o capacitate de producție de doua milioane de metri patrati de PAL, din total de sase milioane de metri patrati disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30.000 de garnituri de mobilieri din PALluna si 5.000 seturi de mobilier tapitatluna.

Linia de producție a fost modernizată în timp, fapt ce a dus la dezvoltarea colecțiilor numeroase de mobilier. Inovația momentului este tehnologia revoluționară de print digital, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite, încurajând realizarea mobilierului ingenios și a decorurilor ieșite din tipare.
 
 
OFERTA:
 
Posturi disponibile:

- Inginer proiectare
- Designer decorator
- Prototipar
- Inginer automatist
- Controlor productie
- Suport aplicatii productie
- Operator CNC
- Sef schimb
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
 
Catalogul evenimentului Zilele Carierei - editia 12
22
MAR
2018
 
Oferta companiilor participante la Zilele Carierei - editia 11
23
OCT
2017
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2018 Zilele Carierei.   Web design by Royalty