ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
7 - 8 noiembrie 2018
CANTINA POLITEHNICII
 

Valeo Timisoara - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
Valeo Timisoara
 
Adresa: DJ 691 km 8+ 775, Giarmata, Timiș
Telefon: 0722 360 219
Adresa de email: lavinia.susan@valeo.com
Pagina web: www.valeo.com
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
Valeo este o companie din industria automotive, partener cu majoritatea producătorilor auto de pe glob. Datorită orientării către tehnologie, Valeo propune produse inovative și sisteme care contribuie la reducerea emisiilor de CO2, îmbunătățirea performanțelor autovehiculelor și la dezvoltarea conceptului de conducere intuitivă.

În 2016, Grupul Valeo a generat vânzări de 16.5 miliarde de euro și a investit peste 11 din vânzările sale de echipamente originale în cercetare și dezvoltare.
Compania dispune de 155 de fabrici de producție, 20 de centre de cercetare, 38 de centre de dezvoltare, 15 platforme de distribuție și adună 91.800 de angajați în 32 de țări din lume.

În Timișoara, Valeo deține trei arii de producţie: aftermarket - piaţa de service (AFM), produse speciale (SP) şi echipamente originale (OEM). Sunt produse faruri, faruri de ceaţă, lămpi adiţionale stop şi faruri pentru camioane, folosind procese complexe de injecţie, acoperire, lăcuire, metalizare şi asamblare.
 
 
OFERTA:
 
Mai multe informații despre oportunitățile disponibile în cadrul companiei noastre pot fi găsite la adresa: https:www.linkedin.comcompany-beta2669jobs

De asemenea, în această an vă vom oferi șansa de a realiza practica de vară în cadrul companiei noastre într-unul din departamentele ariile de mai jos.

Calitate
Achiziții
Resurse Umane
Sănătate, Securitate și Mediu
Industrial
Lăcuire
Producție
Sistemul de Producție Valeo
Matrițerie
P0 P-30

Dacă ești interesat de aceste oportunități de practică, te rugăm să trimiți un CV, împreună cu departamentul care prezintă interes pentru tine, pe adresa de e-mail teodor.suhan@valeo.com
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2018 Zilele Carierei.   Web design by Royalty