ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
7 - 8 noiembrie 2018
CANTINA POLITEHNICII
 

MAPEI ROMANIA - Zilele Carierei X, Martie 2017

 
 
 
MAPEI ROMANIA
 
Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu nr.22, Cladirea Green Gate, etaj. 6, 050565, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 311 78 20
Adresa de email: cosmin.judea@mapei.ro
Pagina web: www.mapei.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Arhitectura
Constructii
 
 
DESCRIERE:
 
Infiintat in 1937 la Milano in Italia, MAPEI este astazi unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de materiale pentru constructii. Grupul cuprinde 68 de fabrici in 32 de tari in intreaga lume, inregistrand in 2015 o cifra de afaceri de 2,5 miliarde de euro.
De-a lungul anilor, MAPEI s-a evidentiat prin produsele sale de calitate, care garanteaza o executie rapida si durabila a lucrarilor, indeplinind cele mai exigente standarde impuse de normativele internationale. S-a investit permanent in cercetare, in dezvoltarea de produse si tehnologii noi, in obtinerea de certificari din partea celor mai exigente institute din lume, eforturi ce se reflecta in calitatea produselor oferite, castigand astfel increderea utilizatorilor.
Anual, 5 din cifra de afaceri a grupului la nivel global (125 mil Euro) este directionata catre departamentul de Cercetare si Dezvoltare, ce isi desfasoara activitatea in cele 18 laboratoare principale. MAPEI se mandrește a fi un inovator in dezvoltarea solutiilor responsabile pentru protejare mediului si un producator a peste 150 de produse ce respecta cerintele LEED, avand astfel cea mai mare selectie de produse ‘eco-friendly’ din industria constructiilor.
Portofoliul MAPEI cuprinde peste 1500 de produse, de la adezivi si chituri pentru placarile ceramice, sisteme complete de hidroizolare, pana la produse speciale pentru consolidari structurale, constructii subterane si aditivi pentru betoane.
Accesand www.mapei.ro veti putea consulta fisele tehnice, declaratiile de performanta si fisele de securitate ale produselor, impreuna cu informatii detaliate despre produsele si sistemele MAPEI.
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
26
MAR
2018
 
Oferta companiilor la ediția a XII-a a Zilelor Carierei
 
Catalogul evenimentului Zilele Carierei - editia 12
22
MAR
2018
 
Oferta companiilor participante la Zilele Carierei - editia 11
23
OCT
2017
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2018 Zilele Carierei.   Web design by Royalty