ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
27 - 28 Martie 2019
CANTINA POLITEHNICII
 

SC USTravel SRL

 
 
 
SC USTravel SRL
 
Adresa: Str. Lascar Catargiu Nr. 2 Bl. 15 Ap. 2
Telefon: 0726 342 545
Adresa de email: office.romania@ustravel.ro
Pagina web: www.ustravel.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Arhitectura
Automatica si Calculatoare
Chimie Industriala si ingineria Mediului
Constructii
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
Stiintele Comunicarii
 
 
DESCRIERE:
 
USTravel este o agenţie de recrutare cu sediul central situat în Timişoara, fiind pe piaţa din România din 2005. Oferim programe de tip work and travel atât în State cât şi în Europa- UK, Grecia, Cipru, Spania, Islanda și programe de tip Internship în Australia, Argentina, Mexic, Noua Zeelandă camp sau teach în Thailanda, work and study în Canada.

Programele noastre Work and Travel disponibile atât în Statele Unite ale Americii cât şi în Europa şi Argentina vă ofertă oportunitatea de a lucra pentru o perioadă determinată de timp (3-6 luni) şi de a experimenta diferite culturi din jurul lumii. Work and Travel înseamnă o vară plină de aventuri combinată de cele mai multe ori cu experienţa primului job multinaţional prin care vei începe viaţa de adult.

Partenerii noștri din străinătate vă oferă o gamă largă de job-uri sigure și diversificate, potrivite dorințelor fiecărui aplicant

Ești în sfârșit student și, crede-mă, e minunat. E perioada în care nu ai foarte multe griji și totuși simți că faci ceva pentru viitorul tău.

Aplică acum pentru a începe AVENTURA!!
Alătură-te miilor de studenţi care au ales USTravel pentru a-şi trăi visul american prin programul Work Travel SUA, precum şi altor studenţi, tineri şi persoane aflate în diferite stadii ale carierei care au aplicat pentru programele noastre de tip Work Travel, Internship şi Work pentru dezvoltarea personală şi profesională.

GARANŢIA BANILOR - Cu USTravel nu pierzi nimic- Dacă studentul se decide să se retragă din program, nu pierde banii aceştia rămân la USTravel timp de 5 ani, timp în care pot fi folosiţi pentru oricare alt program sau TRANSFERAŢI.
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2019 Zilele Carierei.   Web design by Royalty