ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
27 - 28 Martie 2019
CANTINA POLITEHNICII
 

SMC ROMANIA SRL

 
 
 
SMC ROMANIA SRL
 
Adresa: Str Frunzei, Nr 29, sector 2
Telefon: +40.21.320.51.11
Adresa de email: ana.bizdoaca@smc.ro
Pagina web: www.smcromania.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
SMC este lider şi expert mondial în pneumatică. Cu cele 12.000 de variante de bază, şi peste 700.000 de variante constructive, SMC oferă soluţii de la prepararea aerului, instrumentaţie, până la distribuitoare şi actuatori, acoperind practic fiecare pas în procesul de automatizare.

SMC a fost înfiinţată în anul 1959 în Tokyo, Japonia, ca producător de filtre şi elemente filtrante din materiale sinterizate. Evoluţia de la pneumatica de bază la cele mai sofisticate soluţii de automatizare, a garantat corporaţiei SMC o cota de piaţă globală de 30, şi de 65 pe piaţa japoneză.

Având sediul central în Tokyo, SMC dispune şi de 400 de birouri în 82 de ţări, oferind soluţii de automatizare pe toate cele 5 continente. Cu o forţă de vânzări de peste 7.900 de ingineri de vânzări, suntem mereu în strânsă legătură cu clienţii noştri.

SMC nu reprezintă numai un furnizor de nivel mondial, reprezintă şi inovare. Timp de trei ani consecutivi, revista Forbes a inclus SMC în topul celor 100 cei mai inovativi producători din lume.

Cele 35 de unităţi de producţie cât şi întreaga reţea globală, garantează un flux stabil şi continuu în furnizarea produselor de înaltă calitate şi a soluţiilor inovative la nivel global.
 
 
OFERTA:
 
INGINER VANZARI

Descriere Job:
- Job-ul imbina cu succes componenta tehnica cu cea comerciala, oferind avantajele unui job flexibil si dinamic de vanzari, dar si provocarile oferite de diversitatea proiectelor tehnice in care angajatul va avea posibilitatea sa se implice, limitat fiind doar de propriul potential tehnic.
- Dupa perioada de training fiecare angajat primeste un portofoliu de clienti activi de care va trebui sa se ocupe, avand ca scop mentinerea dar si cresterea nivelului de vanzari in cadrul acestora.
- Obiectivul principal al job-ului este acela de a extinde portofoliul de clienti, in accord cu targetul alocat.
- Activitatea zilnica presupune: vizite la clienti, prezentarea de oferte tehnico-comerciale, obtinerea comenzilor, negocierea si semnarea contractelor, acorduri de plata, inclusiv urmarirea incasarilor dezvoltarea si sustinerea de prezentari si informari generale, tehnice si comerciale pentru domeniile de activitate vizate elaborarea de solutii tehnice corecte si eficiente la problemele clientilor.

Cerinte minime:
Absolvent de studii superioare tehnice, de preferat mecanica, mecatronica, automatizari.
Candidatul trebuie sa fie o persoana organizata, dinamica, cu initiativa in sfera sa de competenta, un bun negociator, cu abilitati de lucru in echipa, dispus sa investeasca in propria sa cariera prin acumularea continua de cunostinte, si sa aiba excelente abilitati de comunicare.
Limba engleza - Nivel intermediar
Sa aiba permis de conducere sau sa fie dispus sa il obtina in 6-12 luni.

Oferta:
Primele 4 luni: Contract pe perioada Determinata: Pachet salarial - Salariu de baza negociat
Etapa 1: Perioada de 4 luni de training tehnic si soft skills, 9 saptamani consecutive in Bucuresti, 1 saptamana in Arad la depozit si in sectia de asamblare, 6 saptamani in cadrul biroului local training on the job, pe teren impreuna cu un Inginer de vanzari senior.

Dupa 4 luni: Contract pe perioada nedeterminata: Pachet salarial - Salariu de baza negociat + Bonuri de masa si Masina de serviciu
Dupa 4 luni, daca este pregatit sa iasa in teren singur, anagajatul va primi un portofoliu de clienti activi si inactivi de care va trebui sa se ocupe.

Dupa 6 luni: Pachet salarial - Majorare salariala + Bonuri de masa

Dupa 16 luni: Angajatul are posibilitatea de a trece la nivelul urmator in cariera, Junior, care presupune incadrarea intr-o grila superioara de salarizare, stabilirea unui target clar si intrarea in sistemul de bonusare pentru performanta.

Beneficii:
- Al 13-lea salariu
- Bonusare anuala in functie de realizari
- Abonament de sanatate
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2019 Zilele Carierei.   Web design by Royalty