ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
27 - 28 Martie 2019
CANTINA POLITEHNICII
 

B. Braun Romania

 
 
 
B. Braun Romania
 
Adresa: B. Braun Pharmaceuticals -Timisoara, str. Louis Pasteur, nr. 2 | B. Braun Medical - Remetea Mare 636, DN 6, km 546+400 dreapta
Telefon: 0752 283 235
Adresa de email: cariere.ro@bbraun.com
Pagina web: https://www.bbraun.ro
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Chimie Industriala si ingineria Mediului
Electrotehnica si Electroenergetica
Inginerie din Hunedoara
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
Stiintele Comunicarii
 
 
DESCRIERE:
 
Căutaţi provocări în cadrul unei companii dinamice la nivel global sau al unei afaceri solide de familie de origine germană

La B. Braun, puteţi găsi ambele aspecte. În 64 de ţări, mai mult de 62.000 de experţi îşi împărtăşesc cunoştinţele zilnic. Puteţi să vă dezvoltaţi rapid în mijlocul acestei culturi a schimbării permanente. Împreună aducem îmbunătăţiri sectorului sanitar și facem asta cu succes de peste 175 de ani.

Compania B. Braun Melsungen și-a înființat sucursala din România în octombrie 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale sale: Hospital Care (soluții perfuzabile, pompe, nutriție, sisteme stomice etc.), Outpatient Market (dezinfectanți, mănuși, tratament plăgi etc.) și Aesculap (echipamente și instrumentar chirurgical, camere implantabile, proteze chirurgicale etc.).

În 1999 începe producția de soluții perfuzabile sub licență B. Braun de către Helvetica Profarm în Timișoara, punându-se astfel bazele unei povești de succes ce în 2010 a devenit B. Braun Pharmaceuticals și care în 2017 a anunțat startul unui proiect de tip “greenfield” cu o investiție estimată de site-urile de specialitate la peste 100 milioane de Euro.

Grupul B. Braun pune în 2004 bazele Avitum, companie ce se orientează spre servicii specializate de dializă, iar în luna noiembrie a aceluiași an câștigă licitația organizată de Banca Mondială pentru operarea centrelor de dializă din Târgu Jiu și Târgu Mureș. Anul 2017 găsește Avitum printre liderii pieței de profil din România, deservind peste 1450 de pacienți cu insuficiență renală cronică și cu o calitate a tratamentului de dializă recunoscută atât național, cât și internațional.

Persoanele care doresc să îmbunătăţească sănătatea celor din jur se confruntă în mod constant cu noi provocări şi trebuie să recunoască oportunităţile.

Ce ne face să avem succes

Soluţii inovatoare pe care le dezvoltăm împreună cu clienții şi partenerii prin dialog constructiv. Pasiunea noastră ne conduce să insuflăm viaţă în munca noastră de zi cu zi, pentru a ne îmbunătăţi constant soluţiile, pas cu pas.

Doriţi să ne împărtăşiţi entuziasmul
Atunci, alăturaţi-vă echipei noastre!
 
 
OFERTA:
 
Program de internship (perioada verii, 2019, 6 saptamani)

Departament Global Regulatory Affairs
Specialist Global Regulatory Affairs
Manager Junior Global Regulatory Affairs

Departament Drug Safety
Specialist Drug Safety
Specialist Reclamatii Dispozitive Medicale
Specialist Documente
Administrator Business (Aplicatii IT)

Departament Logistica
Specialist Relatii Clientii
Stivuitorist
Operator Logistica

Laborator de Cercetare si Dezvoltare
Analist RD

Departament Tehnic
Inginer Mecanic Electric
Lacatus Mecanic
Strungar

Departament Relatii Clientii - Centru Global (OCR)
Specialist Relatii Clienti

Departament COMPASS
Manager Facility
Responsabil Lean
Inginer Automatizari
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2019 Zilele Carierei.   Web design by Royalty