ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
27 - 28 Martie 2019
CANTINA POLITEHNICII
 

SC SAP ROMANIA SRL

 
 
 
SC SAP ROMANIA SRL
 
Adresa: Coriolan Brediceanu,, Nr.10D, City Business Centre, 10
Telefon: +40 745 321 196
Adresa de email: elena.popescu@sap.com
Pagina web: www.sap.com
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
 
 
DESCRIERE:
 
Despre SAP

SAP, lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, este in centrul revolutiei tehnologice si de business. in prezent compania are peste 365.000 de clienti, din peste 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala. SAP ofera companiilor expertiza necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale si o platforma de tip End-to-End care acopera toate procesele de business din 25 de industrii.

SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date in timp real, pentru a anticipa, in prezent, tendintele clientilor.

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95 dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 500 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.com.
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
 
SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ
07
NOI
2018
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 13
05
NOI
2018
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2019 Zilele Carierei.   Web design by Royalty