HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

ELBA


Strada Paul Morand nr.135, Timisoara
ELBA – Inovatie în iluminat inca din 1921. ELBA este o companie de traditie din Timisoara, care a reusit de-a lungul timpurilor sa aduca lumina in casele si vietile oamenilor din Romania si din afara tarii. Prin dedicare, talent si deschidere catre nou a reusit sa inoveze si sa produca corpuri de iluminat (fluorescente, exterioare ornamentale, pentru iluminat industrial, pentru iluminat de siguranţă, semafoare etc.), corpuri de iluminat auto (faruri si lampi spate) )pentru branduri de automobile recunoscute, servicii complexe de proiectare, executie si modernizare. Avem o echipa de profesionisti dedicati orientati catre dezvoltare si inovare continua, iar daca doresti sa te alaturi acesteia, te asteptam cu drag.

Facultati vizate

Electronica Telecomunicatii si Tehnologii Informationale
Management in Productie si Transporturi
Mecanica

Oferte de carieră

Part time »
Management în Producție și Transporturi
desfasurarea activitatilor de imbunatatire a calitatii produselor; controlul asupra activităților diviziilor structurale ale organizației (astfel încât acestea să funcționeze bine și cu acuratețe); urmărirea conformității produselor cu standardele rusești și internaționale, solicitările curente și așteptate ale consumatorilor; menținerea conformității produselor trimise clienților străini cu cerințele de bază de export; dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului de management al calității; prevenirea producerii de produse substandard, a furnizării de servicii slabe sau a prestarii incorecte a muncii.
Full time »
Management în Producție și Transporturi
analiză şi atenţie la detalii, capacitate de comunicare interactivă deosebită, lucrul cu documentele specifice, exprimare concisă şi clară prin utilizarea corectă a terminologiei de specialitate, capacitatea de a lucra sistematic, simţ tehnic
Full time »
Chimie Industrială si Ingineria Mediului
Profesia și standardul profesional al unui inginer chimist implică munca de cercetare, planificarea si implementarea anumitor procese chimice... În producție, un inginer chimist îndeplinește funcția de tehnolog. El dezvoltă toate aspectele tehnice ale procesului de producție și le controlează în toate etapele de implementare.
Full time »
Electrotehnică și Electroenergetică
Analizarea si imbunatatirea proceselor de productie. Asigurarea respectarii parametrilor tehnologici si a realizarii calitatii productiei. Optimizarea proceselor de productie, in vederea indeplinii planului de fabricatie, a standardelor de calitate si a cerintelor de productivitate.
Full time »
Electronică, Telecomunicații si Tehnologii Informaționale
Studii superioare finalizate, studiile tehnice prezinta avantaj; Cunostinte avansate de utilizare Catia, MS Office; Foarte bune abilitati de comunicare in limba engleza .
Full time »
Electronică, Telecomunicații si Tehnologii Informaționale
Răspunde la solicitările funcționale ale utilizatorilor și oferă soluții informatice adecvate;
Noutati
10
APR
2024
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT.Ajuns la a 24-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării.Ediția din această primăvară va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din d...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty