HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

ELBA S.A.

Strada Paul Morand nr.135, Timișoara
ELBA S.A. este printre cei mai importanți producători de corpuri și sisteme de iluminat din România, fiind o societate privată pe acțiuni, cu capital integral românesc. Cu o vechime de 100 ani pe piața românească, ELBA este o firmă de nivel european a cărei misiune este aceea de a oferi fiecărui client produsele și serviciile pe care și le dorește din punct de vedere al originalității, calității și accesibilității prețului. Prin continua dezvoltare a resursei umane și a tehnologiilor aplicate ELBA se menține printre liderii în domeniul producției corpurilor de iluminat oferind clienților săi o gamă variată de produse și servicii cum ar fi: - corpuri de iluminat exterioare (ornamentale, pentru iluminat de siguranță, stradale etc.); - corpuri de iluminat pentru industria automotive (faruri și lămpi pentru autoturisme); - matrițe, scule și dispozitive; - servicii complete (proiectare, execuție, modernizare și întreținere) pentru sisteme de iluminat interior, exterior sau stradal

Facultati vizate

Mecanica
ELBA S.A.
ELBA S.A.
ELBA S.A.
ELBA S.A.

Oferte de carieră

Full time »
Mecanică
Proiectarea de noi corpuri de iluminat 2D, 3D în softuri specializate: Catia, ProEngineer, Autocad și întocmirea documentațiilor tehnice de proiectare conform IATF 16949:2016 și ISO 9001.
Full time »
Mecanică
Acesta urmărește aplicarea corectă în producție a tehnologiilor de injecție mase plastice, acoperiri, asamblare și urmărește eficiența proceselor întreprinse, propune și implementează măsuri de îmbunătățire a proceselor în vederea reducerii rebuturilor pe fluxul de producție.
Full time »
Mecanică
Expertul pe care îl căutăm este un inginer calitate pasionat, deschis spre nou și care dorește să își dezvolte cunoștințele constant. Are experiență în domeniul automotive și este un foarte bun cunoscător al sistemului de management al calității. Asigurarea cerințelor de calitate în proiectarea de produse pentru autovehicule (faruri, lămpi, etc.). Lucru în cadrul echipelor de proiect.
Noutati
26
OCT
2022
Află tot ce trebuie despre conținutul portofoliului de angajare.
Dă pe spate reprezentanții companiilor!
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2022 Zilele Carierei.   Web design by Royalty