HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

Heidelberg Materials Romania

Cu activități de bază precum producția și distribuția cimentului, betoanelor și agregatelor, HeidelbergCement a fost înființată în anul 1873 în Germania, iar din 1989 activează în Europa Centrala și de Est. În cei aproape 150 de ani de experiență, compania a crescut de la un producator regional de ciment, cu o fabrică în Heidelberg, la unul din grupurile lider pe piața materialelor de construcții la nivel mondial, fiind prezent în aproximativ 50 de țări din întreaga lume, cu peste 3 000 de locuri de producție și aproximativ 53 000 de angajați.

Heidelberg Materials România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german Heidelberg Materials.

Heidelberg Materials România SA deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 18 stații de betoane, 8 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră și numără aproximativ 1 100 de angajați (ciment, betoane, agregate, transport & logistică, combustibili alternativi).

Cel mai important element al filozofiei companiei îl reprezintă dezvoltarea durabilă, iar pentru asta, Heidelberg Materials România acordă o atenție specială protejarii mediului, prin investiții constante în tehnologii de vârf, cu scopul reducerii emisiilor, precum și prin folosirea deșeurilor drept combustibili alternativi (anvelope uzate, plastic, folii, textile, carton, hartie, deșeuri lemnoase și petroliere).

În ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă, Heidelberg Materials a implementat politici și a înființat structuri organizaționale care au ca obiectiv eliminarea completă a accidentelor de muncă. Obiectivul “Zero accidente de muncă” reprezintă angajamentul permanent al companiei.

Heidelberg Materials România SA investește în educație și dezvoltă parteneriate cu facultățile de profil tehnic, organizând stagii de practică și implementează programe Internship și Trainee pentru studenți din ani terminali / absolvenți / masteranzi, contribuind astfel la pregătirea tinerelor generații pentru parcursul profesional viitor.

Facultati vizate

Automatică și Calculatoare
Inginerie Electrică și energetică
Chimie Industrială și Ingineria Mediului
Mecanică

Oferte de carieră

Noutati
10
APR
2024
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT.Ajuns la a 24-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării.Ediția din această primăvară va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din d...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty