HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

MAHLE


Cal. Aradului, DN69, Km 6.6, Jud. Timis, Timisoara

Împreună punem lumea în mișcare. Pasiunea noastră pentru tehnologie ne-a ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi: un partener de dezvoltare și un furnizor de largă recunoaștere internațională pentru industria de automobile. Prin spiritul nostru de echipă, la MAHLE dezvoltăm soluții inovatoare pentru mobilitatea viitorului, neutră din punct de vedere climatic. Ne concentrăm pe electromobilitate și pe managementul termic, precum și pe alte domenii tehnologice de reducere a emisiilor de CO2, de exemplu, celule de combustibil sau motoarele cu hidrogen. Deja realizăm peste 60 % din cifra noastră de afaceri independent de motorul cu ardere internă al autoturismelor. Până în 2030, se preconizează că această pondere va crește la 75 %.
Sunteți gata să construiți viitorul mobilității împreună cu MAHLE? Vă invităm să deveniți și dumneavoastră membru al echipei noastre, formată din peste 71.000 de angajați la nivel mondial.
Aflați mai multe despre oportunitățile care vi se oferă la MAHLE și dezvoltați-vă cariera. #StrongerTogether

Facultati vizate

Electronica Telecomunicații și Tehnologii Informaționale
Inginerie Electrică și energetică
Chimie Industrială și Ingineria Mediului
Management in Producție si Transporturi
Mecanică
Inginerie din Hunedoara

Oferte de carieră

Full time »
Arhitectură și Urbanism
MAHLE, Filtration, stronger together
Full time »
Științele Comunicării
MAHLE, Filtration, stronger together
Full time »
Mecanică
În calitate de tehnician de proces, veți juca un rol important în asigurarea funcționării bune și eficiente a proceselor noastre de producție. Aceasta este o oportunitate interesantă de a lucra într-un mediu cu ritm rapid și de a contribui la succesul organizației noastre.
Full time »
Mecanică
MAHLE, Filtration, stronger together
Full time »
Mecanică
MAHLE, Filtration, stronger together
Full time »
Mecanică
MAHLE, Filtration, stronger together
Noutati
02
OCT
2023
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT. Ajuns la a 23-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării. Ediția din această toamnă va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty