HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

MONDIAL SA

Compania Mondial SA, producator de obiecte sanitare, este parte a grupului german Villeroy-Boch din anul 1996. Fondata in 1894, Mondial Lugoj este astazi una din marcile de renume pe piata romaneasca, un brand romanesc de prestigiu, din 2014 fiind si furnizor al Casei Regale a Romaniei. Ca numar de angajati, Mondial este o companie cu aproximativ 750 de angajati, dintre care 80% barbati iar ca si capacitate de productie -obiecte sanitare mari- aproximativ 1000 000 pcs/an.

Facultati vizate

Automatica si Calculatoare
Chimie Industriala si Ingineria Mediului
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
Inginerie din Hunedoara

Oferte de carieră

Full time »
Chimie Industrială si Ingineria Mediului
program de dezvoltare profesională plătit, intr-un mediu unic, cel al producției de obiecte sanitare.
Full time »
Automatica si Calculatoare
n calitate de inginer de automatizări, veți fi responsabil pentru modernizarea, automatizarea și întreținerea instalațiilor și echipamentelor de lucru din incinta fabricii.
Full time »
Automatica si Calculatoare
În calitate de Specialist în Îmbunătățire Continuă, vei fi responsabil să inițiezi și să coordonezi proiecte de îmbunătățire continuă în zonele de producție, să identifici acțiunile și domeniile de îmbunătățire pentru procese, folosind instrumente și metode specifice, precum și pentru introducerea sistemului de producție V&B.
Full time »
Electronică, Telecomunicații si Tehnologii Informaționale
are rol de analist de business pentru proiectele din zona de automatizare si digitalizare: dezvolta specificatiile de sistem, participa in faza de design si colaboreaza cu dezvoltatorii software, asigura testarea functionalitatilor noi si dezvoltarea documentatiei pentru utilizatori.
Noutati
10
APR
2024
Zilele Carierei este un eveniment bianual organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin CCOC - Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UPT.Ajuns la a 24-a ediție, Zilele Carierei a devenit cel mai mare târg universitar de joburi din vestul țării.Ediția din această primăvară va găzdui 55 de firme de top, fiecare gata să intercționeze cu studenți sau absolvenți interesați de locuri de practică sau de muncă din d...
Ce sunt Zilele Carierei?
zilelecarierei@upt.ro
0256404749
© Copyright 2024 Zilele Carierei.   Web design by Royalty