ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
13 - 15 MAI 2020
Let's meet online!
 

ZES Zollner Electronic S.R.L.

 
 
 
ZES Zollner Electronic S.R.L.
 
Adresa: Parc Industrial Sud Nr.10 440247 Satu Mare, Jud. Satu Mare, România
Telefon: + 40 0361 403-500
Adresa de email: cariera@zollner.ro
Pagina web: www.zollner.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
În calitate de partener al firmelor de top care acționează global în industria de electrică, electronică, Grupul de Întreprinderi Zollner convinge cu performața serviciilor în dezvoltarea și fabricarea produselor de o complexitate înaltă. Compania a fost fondată în Zandt, Bavaria, în 1965, când Manfred Zollner deschide un magazin de articole electrice care oferă și servicii de instalații. Originar din Zandt și devotat acestei regiuni, fondatorul firmei ia decizia de a-și lansa afacerea în comuna în care s-a născut. În această perioadă nu există activități industriale remarcabile în regiune.

Zollner Elektonik AG, este furnizor de „Servicii Mecatronice” fără produse proprii. Cu un know-how vast în tehnologie, ca întreprindere inovativă împreună cu cei peste 11.000 de angajați, oferă firmelor multinaționale soluții de sisteme individuale. Paleta de produse cuprinde de la cele mai simple până la cele mai complexe plăci electronice pentru diferite domenii. Pe lângă acestea, Zollner oferă clienților servicii, de la montarea sistemelor, grupelor și subansamblelor electronice, până la livrarea în ambalaj specific clientului. Componente electronice, module sau aparate și sisteme Serii mici cu o varietate mare sau serii mari cu o varietate mică. Pentru toate acestea Zollner este partenerul competent și de încredere.

Zollner Elektronik AG este o întreprindere familială flexibilă, care pune accentul pe tehnologii inovative, pe parteneriate de lungă durată cu clienții și furnizorii, pe calitatea mereu superioară și pe raportul optim calitate - preț. Prin creștere organică continuă, Grupul de Întreprinderi Zollner s-a impus la nivel mondial ca unul dintre primii 15 furnizori de servicii EMS în domeniul serviciilor mecatronice, având un trecut plin de succese de peste cinci decenii.

Firma ZES Zollner Electronic S.R.L. din Satu Mare a fost înființată în anul 2000 cu sediul în Păulești, producția pornind pe 6 iulie 2001 cu 20 de angajați, producând mai ales componente inductive în marea majoritate executate manual. Ajungând ca în 2019 să dispună de cinci hale de producție cu un număr de peste 2.300 de angajați și cu producție de componente și subansamble electronice, atât pentru industria electronică cât și pentru automotiv. Pe patru continente, în cele 20 locații din Germania, Ungaria, România, China,Tunisia, SUA, Elveția și Costa Rica, Grupul de Înreprinderi Zollner pune pe primul loc calitatea și superioritatea tehnologică. De peste cinci decenii, Zollner oferă: competență, rapiditate, expertiză tehnică, înaltă flexibilitate, siguranță absolută, soluții inovative.

Convingerea noastră a fost întotdeauna și este și în prezent: angajații sunt capitalul nostru cel mai valoros.
INVESTIM ÎN ANGAJAȚI, INVESTIM ÎN VIITOR !
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Participă și tu la conferințele susținute de cei mai mari angajatori la ,,Zilele Carierei - onli...
07
MAI
2020
 
ZILE DE STAND - online
 
Curs despre antreprenoriatul comunitar inovativ la Zilele Carierei
06
MAR
2020
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2020 Zilele Carierei.   Web design by Royalty