ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
13 - 15 MAI 2020
Let's meet online!
 

Strabag SRL

 
 
 
Strabag SRL
 
Adresa: office.ro@strabag.com
Telefon: +40 21 403 43 87
Adresa de email: office.ro@strabag.com
Pagina web: www.strabag.ro
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Arhitectura
Chimie Industriala si ingineria Mediului
Constructii
Electronica si Telecomunicatii
Electrotehnica si Electroenergetica
Management in Productie si Transporturi
Mecanica
 
 
DESCRIERE:
 
STRABAG SE este un grup european bazat pe tehnologie pentru serviciile de construcții, un lider în inovație și putere financiară. Serviciile noastre acoperă toate sectoarele din industria construcțiilor și cuprind întregul lanț de valori al construcțiilor - de la proiectare până la planificare, de la construcții la servicii de proprietate și de la facilități si funcționare până la demolare.
Noi garantam realizarea proiectelor in conditii de siguranta si ultima tehnologie, adaugand valoare pentru clienții noștri avand servicii specializate care integrează cele mai diverse domenii de activitate. Ne asumam responsabilitatea de a reuni oameni, materiale și mașini la locul potrivit și la momentul potrivit pentru a realiza chiar și cele mai complexe proiecte de construcție la timp, avand cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț.
Rețeaua densă de filiale din multe țări europene si de pe alte continente ne ajută sa extinderem zona noastra de operare mult dincolo de granițele Austriei și Germaniei.
Am proiectat si construit mai mult de 76 din volumul de producție din piata constructiilor si suntem clasati pe una dintre primele trei poziții in functie de aria de desfasurare in Austria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Polonia, România și Croația.
In Romania STRABAG activează din 1991, in prezent avand filiale în toate regiunile importante ale tarii.
Compania își desfășoară activitatea în toate sectoarele de construcții, cu precadere în sectoarele de infrastructura de transport și construcții de drumuri, construcții civile, precum și în proiecte de construcții de mediu.
În grupul STRABAG din România avem si alte branduri de succes cum ar fi: ARL, BHG, MINERAL, BITUNOVA, DRUMCO, SAT, TPA, ZÜBLIN și DYWIDAG, cu activitati conexe constructiilor (productie de asfalt, productie de beton, certificarea calitatii, constructii sepciale etc.).
Viziunea noastră este să devenim liderul furnizorilor de servicii de construcție din Europa. Pentru a atinge acest obiectiv, ne străduim să fim cel mai bun ofertant - adică să furnizăm calitate la cel mai bun preț.
Va invitam sa faceti parte din echipa noastra.
Teams work!
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Participă și tu la conferințele susținute de cei mai mari angajatori la ,,Zilele Carierei - onli...
07
MAI
2020
 
ZILE DE STAND - online
 
Curs despre antreprenoriatul comunitar inovativ la Zilele Carierei
06
MAR
2020
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2020 Zilele Carierei.   Web design by Royalty