ZileleCarierei pe Facebook ZileleCarierei pe Google + ZileleCarierei pe Twitter
 
 
 
13 - 15 MAI 2020
Let's meet online!
 

S.C NETEX ROMANIA S.R.L

 
 
 
S.C NETEX ROMANIA S.R.L
 
Adresa: Izlaz, nr.103,Timisoara
Telefon: 0256270016
Adresa de email: office@netex.ro
Pagina web: www.netex.ro
Prezentare firma
 
FACULTATILE VIZATE:
 
Automatica si Calculatoare
Electronica si Telecomunicatii
Stiintele Comunicarii
 
 
DESCRIERE:
 
Politica de calitate

Netex cuprinde toate activitățile de call-center, consiliere telefonică, prelucrare date şi administrare pagini web, în vederea comercializării de produse şi servicii diverse prin intermediul internetului pentru toţi clienţii.

Conducerea Netex se preocupă permanent de menţinerea, aplicarea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului de management al calității, pentru prestarea unor servicii conforme cu cerinţele şi aşteptările clientului.

În același timp, considerăm că trebuie să ne remarcăm prin promptitudine și o bună comunicare cu toți colaboratorii noștri .
Prin personalul calificat de care dispunem, toate serviciile puse la dispoziția clientului sunt la cel mai înalt nivel calitativ.
Îmbunătățirea continuă a sistemului de management al calităţii se obține prin intermediul implicării întregului personal, acest lucru ducând la creşterea satisfacției clienţilor şi implicit la creşterea imaginii Netex in percepţia acestora.
Conducerea de la cel mai înalt nivel este conştientă de faptul ca personalul propriu este esenţa organizaţiei si de aceea asigură şi menţine un mediu optim care să permită fiecărui angajat să îşi pună în valoare şi să îşi dezvolte cunostinţele, experienţa şi abilitățile personale pentru a se putea ajunge la satisfacerea maximă a cerinţelor şi a aşteptărilor. Încurajăm continuu propriii angajaţi în vederea dezvoltării profesionale prin instruire continuă.
Implicarea pentru îmbunătăţirea Calităţii este cerută de către conducerea Netex prin aplicarea unui management participativ care să ducă la conştientizarea relevanţei şi importanţei activităților și a modului de lucru al fiecărei persoane. Această abordare permite o învăţare continuă şi acumularea experienţelor şi metodelor de rezolvare a problemelor, pentru întâmpinarea şi anticiparea soluţiilor.
Conducerea Netex asigură un cadru legal în ceea ce priveste protecţia informaţiilor confidenţiale şi a drepturilor de proprietate a clientului şi identifică din timp potenţialele conflicte de interese.
În mod periodic conducerea Netex se asigură că politica în domeniul calităţii este adecvată scopului organizaţiei şi analizată pentru îmbunătaţirea ei continuă.
 
 
OFERTA:
 
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
Participă și tu la conferințele susținute de cei mai mari angajatori la ,,Zilele Carierei - onli...
07
MAI
2020
 
ZILE DE STAND - online
 
Curs despre antreprenoriatul comunitar inovativ la Zilele Carierei
06
MAR
2020
 
Oferta Companiilor pentru Zilele Carierei 14
26
MAR
2019
Zilele Carierei CCOC
© Copyright 2020 Zilele Carierei.   Web design by Royalty