HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

Internship inginerie mecanică

Full time » Mecanică in Deva

Program Internship 2022

 

În fiecare an, organizăm un program de internship în cadrul departamentelor noastre. Dacă ești student în an terminal și/sau masterand, ai avut rezultate academice foarte bune și ești interesat de o carieră în această industrie, internship-ul este cea mai bună ocazie să pui în practică cunoștințele teoretice din școală. Noi îți oferim un stagiu plătit, cu normă întreagă, în perioada iulie-septembrie, timp în care vei fi îndrumat permanent de un specialist. Pe toată durata programului ai acces la situații reale de business, care îți vor oferi șansa să îți dezvolți capacitatea de organizare, abilitățile de comunicare interpersonală și abilitatea de a lucra în echipă și te vor conecta la domeniul vizat.

 

După finalizarea stagiului de internship, în funcție de performanța dovedită, ai șansa să fii selectat în programul pentru trainee, cu o durată de 12 luni – o primă etapă în formarea tinerilor talentați care vor fi viitorii noștri specialiști. Apreciem implicarea în proiecte extra-școlare, dar mai ales entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.

 

 

Ce  asigurăm participanților în acest program:

 • 2 luni de stagiu plătit, cu normă întreagă, în perioada iulie – septembrie;
 • Cheltuielile de relocare pe perioada desfășurării programului de internship;
 • Oportunitatea de a se familiariza cu specificul și cultura unei companii multinaționale;
 • Un mediu de lucru profesionist și provocator, caracterizat de spirit de echipă, care valorizează performanța și ingeniozitatea;
 • Un cadru favorabil pentru dezvoltarea personală, în care se pot forma comportamente, se pot stabili standarde, se pot învăța modalități de abordare și se pot crea puncte de referință;
 • Șansa de a lucra în domeniul de interes și de a dobândi o imagine de ansamblu asupra activităților specifice și modului în care jobul dorit relaționează cu restul departamentelor;
 • Implicare în activitatea practică a departamentelor, prin alocarea unor sarcini de lucru în conformitate cu nivelul de cunoștințe ale internilor – o experienţă practică valoroasă ca punct de plecare în carieră, în domeniul ales;
 • Îndrumare, sprijin şi feedback din partea coordonatorului pe parcursul stagiului;
 • Oportunitatea de a-și face remarcate spiritul de inițiativă și ideile, realizând un proiect pe care îl vor prezenta managementului companiei.

 

 

Care sunt beneficiile participării tale în acest program:

 • Vei acumula cunoștințe și experienţă practică într-o companie multinațională de renume, ceea ce îți va oferi un avantaj competitiv în construirea carierei.
 • Vei avea acces la situații reale de business, în care poți pune în aplicare cunoștințele deprinse în facultate și îți pot exersa abilitățile, sub supravegherea și îndrumarea specialiștilor.
 • Îți poți dezvolta competențe și abilităţi personale, precum cele de organizare, lucru în echipă şi comunicare interpersonală.
 • Ai oportunitatea de a afla mai multe despre domeniul vizat, ce perspective de viitor oferă acesta, precum și de a-ți clarifica așteptările privind o carieră în domeniu în raport cu cerințele și așteptările unui mediu de lucru organizațional.
 • Ai ocazia să îți extinzi rețeaua de contacte personale și profesionale.
 • Vei putea să dezvolți o relație de mentorship informal cu specialiști din cadrul echipei, primind sfaturi și feedback util privind performanța ta și chiar referitor la pașii în carieră.
 • Ai șansa de a fi cooptat ulterior în echipa HeidelbergCement.

 

Ce candidați ne dorim în programul de internship:

 • Studenţi în ani terminali şi / sau masteranzi;
 • Specializare: Inginerie mecanică/ TCM/ Utilaj tehnologic
 • Rezultate foarte bune în anii de studii anteriori;
 • Implicarea în proiecte extra-școlare reprezintă un avantaj;
 • Să arate entuziasm și motivație;
 • Să aibă bune abilităţi de comunicare și relaționare;
 • Să aibă capacitatea de a lucra în echipă și abilităţi de rezolvare a problemelor;
 • Să dovedească simț practic în abordarea sarcinilor;
 • Să fie perseverenți și dornici să acumuleze noi cunoştinţe şi abilităţi;
 • Să aibă inițiativă și să se implice activ în procesul de dezvoltare personală şi profesională;
 • Să manifeste deschidere pentru a primi feedback și a-l folosi în mod constructiv;
 • Să aibă cunoștințe de limba engleză (nivel mediu);
 • Să aibă cunoștințe foarte bune de Microsoft Office.

 

Dacă ești interesat de industria noastră și dorești să te alături unei echipe de profesioniști sau dacă ai întrebări pentru noi, scrie-ne pe adresa recrutare@heidelbergcement.ro! Hai să facem cunoștință!


Doar candidaţii care corespund profilului comunicat vor fi contactaţi. 

HeidelbergCement Romania

HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement, ce a luat naștere în anul 2015 prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A . HeidelbergCement România SA deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chiscadaga, 21 stații de betoane, 8 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carierăa și de balastieră și numără aproximativ 1 000 de angajați (ciment, betoane, agregate, transport & logistică, combustibili alternativi). Cel mai important element al filozofiei companiei îl reprezinta dezvoltarea durabilă, iar pentru asta, HeidelbergCement România acordă o atenție specială protejării mediului, prin investiții constante în tehnologii de vârf, cu scopul reducerii emisiilor, precum și prin folosirea deșeurilor drept combustibili alternativi (anvelope uzate, plastic, folii, textile, carton, hârtie, deșeuri lemnoase și petroliere). De asemenea, HeidelbergCement investește în educație, organizând, în ultimii 11 ani, un concurs de premii profesionale pentru studenții facultăților cu profil tehnic și derulează un program de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă, adresat proaspeților absolvenți. In ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă, HeidelbergCement a implementat politici și a înființat structuri organizaționale care au ca obiectiv eliminarea completă a accidentelor de muncă. Obiectivul “Zero accidente de muncă” reprezintă angajamentul permanent al companiei și a fost atins doi ani consecutiv ( 2006 și 2007 ).

Facultati vizate

Automatica si Calculatoare
Electrotehnica si Electroenergetica
Chimie Industriala si Ingineria Mediului
Mecanica

Alte oferte de carieră

Full time »
Chimie Industrială si Ingineria Mediului
Programul trainee este o modalitate prin care sprijinim dezvoltarea și consolidarea cunoștințelor profesionale ale tinerilor aflați la început de carieră.
Full time »
Electrotehnică și Electroenergetică
Programul trainee este o modalitate prin care sprijinim dezvoltarea și consolidarea cunoștințelor profesionale ale tinerilor aflați la început de carieră.
Full time »
Electrotehnică și Electroenergetică
În fiecare an, organizăm un program de internship în cadrul departamentelor noastre
Full time »
Chimie Industrială si Ingineria Mediului
În fiecare an, organizăm un program de internship în cadrul departamentelor noastre.
Full time »
Mecanică
Programul trainee este o modalitate prin care sprijinim dezvoltarea și consolidarea cunoștințelor profesionale ale tinerilor aflați la început de carieră.
Noutati
10
MAI
2022
Află tot ce trebuie despre conținutul portofoliului de angajare.
Dă pe spate reprezentanții companiilor!
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2022 Zilele Carierei.   Web design by Royalty