HomeParticipaActivitatiHartă standuriGalerie fotoParteneriNoutatiProgramContact

MANAGER DE PROIECT

Full time » Construcții in Timisoara

Detalii: Dna . Rosu Petronela- specialist resurse umane- tel.0743.110.173

Adresa e-mail: petronela.rosu@agasi.ro

 

SC AGASI SRL

Fondata in 1992, AGASI s-a specializat in realizarea instalatiilor complexe HVAC din domeniul rezidential, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A precum si in crearea si implementarea solutiilor de Building Management System (BMS). Anul 2000 – Antreprenoriat, instalatii, birouri si industriale. AGASI va ofera un concept, un sistem intreg de solutii care au ca scop reducerea costurilor cu energia electrica, a costurilor de administrare, cat si simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta si confort sporit. Anul 2021 – Locul I in Topul National al Firmelor, domeniul Constructii. Dispunem de o echipa de profesionisti care creeaza rezultate prin educatia, increderea, personalitatea si valorile fiecaruia. Echipa noastra pune foarte mare accent pe profesionalism, eficienta, promptitudine si seriozitate. Suntem aici pentru a servi celor mai exigente nevoi ale clientilor nostri. Investim continuu in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri in vederea integrarii la cel mai bun nivel de performanta si crearea unui spirit unic in cadrul companiei.

Alte oferte de carieră

Full time »
Construcții
Cerinte: - studii superioare tehnice (Instalatii in Constructii) - de preferat-cunostinte de operare a programului Autocad, MS Office; - atentie la detalii, spirit de initiativa, auto-organizare; - capacitatea de analiza si sinteza, de luare a deciziilor; - abilitati de comunicare si negociere; - personalitate energica si flexibila, capacitate de lucru sub stres. Atributii /Responsabilitati: - emite solutii tehnice pe baza informatiilor primite de la departamentele cu care colaboreaza. - redimensioneaza solutiile alese in functie de specificatiile clientilor; - intocmeste proiectele de montaj si devizele de echipamente si materiale (listele de echipamente si material; - acorda asistenta tehnica de specialitate pentru executia lucrarilor (explicatii suplimentare sau deplasare pe santier, dupa caz). Beneficii: - Conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - Se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Full time »
Construcții
Cerințe: - Studii superioare de profil; - Utilizare programe : AutoCAD,Word si Excel; - Limba engleza nivel mediu; - Capacitate de a lucra in echipa; -Disponibilitate pentru deplasare pe santierele de lucru; - Bune abilitati de comunicare, analiza si sintetizare a informatiilor; Sarcinile postului: - Proiectarea instalatiilor electrice si de automatizare, conform cu specificatiile beneficiarului, caietelor de sarcini, proiectelor conexe: HVAC, curenti tari, etc. - Elaborarea DDE pe baza proiectului PTH sau a solutiei de automatizare adoptata intern. , - Analizeaza cererea de oferta din punct de vedere tehnic, economic si comercial impreuna cu echipa de proiect si cu managerul departamentului;, - Stabileste lista de materiale necesare si solicita departamentului achizitii oferte de pret;, - Elaboreaza oferta din punct de vedere tehnic si comercial;, - Colaboreaza cu echipa de proiect si participa la discutii tehnico-economice cu beneficiarul pentru aspecte lamuritoare;, - Se deplaseaza pe santier pentru a vedea concret situatia din teritoriu;, - Urmareste respectarea proiectului intocmit. Beneficii: - Conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - Se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Full time »
Construcții
Cerinte: studii superioare in domeniu, cunostinte de operare PC, programe utilizate : AutoCAD si Excel, cunostinte limbi straine (minim limba engleza); bune abilitati de comunicare, analiza si sintetizare a informatiilor. Atributii/Responsabilitati: analizeaza cererea de oferta din punct de vedere tehnic, economic si comercial, impreuna cu echipa de proiect si cu managerul departamentului, stabileste lista de materiale necesare si solicita departamentului achizitii oferte de pret, elaboreaza oferta din punct de vedere tehnic si comercial. Beneficii: - Conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - Se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Full time »
Construcții
Cerinte: - studii superioare in domeniu, .-cunostinte de operare PC, - programe utilizate : AutoCAD si Excel, - cunostinte limbi straine (minim limba engleza); - bune abilitati de comunicare, analiza si sintetizare a informatiilor. Responsabilitati: -gestioneaza listele de preturi si cataloagele de la furnizori - mentine relatia cu furnizorii, realizeaza cereri de oferte -creeaza un sistem de comanda, centralizeaza achizitiile, selecteaza ofertele, evalueaza -diversele canale de aprovizionare in functie de calitate, servicii si costuri -selecteaza si atribuie preturile aferente componentelor incluse in proiect -actualizeaza preturile ori de cate ori este nevoie Beneficii: - conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Full time »
Construcții
Cerinte: - studii superioare in domeniu, - cunostinte de operare PC, - programe utilizate : Excel, - cunostinte limbi straine (minim limba engleza); -bune abilitati de comunicare, analiza si sintetizare a informatiilor. Responsabilitati: - Mentine relatia cu furnizorii, realizeaza cereri de oferte, - Creeaza un sistem de comanda, centralizeaza achizitiile, selecteaza ofertele, evalueaza diversele canale de aprovizionare in functie de calitate, servicii si costuri, -Selecteaza si atribuie preturile aferente componentelor incluse in proiect, -Intocmeste informari periodice despre situatia comparativa a furnizorilor, -Monotorizeaza, intretine si dezvolta infrastructura si serviciile IT ale institutiei, -Porotejeaza informatia in retea, precum si securitatea traficului pe internet, -Creaza strategie de back-up a tuturor datelor/informatiilor din calculatoare si/sau de pe servere, -Cunoaste si are permanent preocupare pentru a intelege in profunzime activitatile desfasurate in firma, modul cum pot fi ele sustinute si dezvoltate prin solutii adecvate. Beneficii: - conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Full time »
Construcții
Cerinte: - studii superioare in domeniu, - cunostinte de operare PC, - programe utilizate : Excel, - cunostinte limbi straine (minim limba engleza); -bune abilitati de comunicare, analiza si sintetizare a informatiilor. Responsabilitati: - supravegheaza si urmareste lucrarile executate pe diverse proiecte/contracte angajate - participa la executarea lucrarilor de montaje instalatii si echipamente -programeaza si urmareste aprovizionarea cu materiale a proiectelor / lucrarilor repartizate de catre DM; in acest sens, completeaza Cereri de aprovizionare pentru fiecare produs / lucrare in parte si le depune la Compartimentul Aprovizionare , -intocmeste si verifica inventarul de scule si dotari al departamentului, -urmareste realizarea produsului in conditii de calitate, verifica si inregistreaza rezultatul dupa fiecare etapa -intocmeste actele in timpul si la finalizarea fiecarei lucrari (dupa caz: Proces verbal finalizare, PV de receptie partiala sau integrala, Certificate de garantie, Fisa de montaj) -supravegheaza incadrarea consumurilor de materiale pe fiecare proiect / lucrare in parte Beneficii: - conditii de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist; - se ofera un pachet salarial atractiv cuprinzand: bonuri de masa , bonus de performanta, prime de sarbatori, cursuri de dezvoltare personala si alte beneficii.
Noutati
26
OCT
2022
Află tot ce trebuie despre conținutul portofoliului de angajare.
Dă pe spate reprezentanții companiilor!
zilelecarierei@upt.ro
0256404704
© Copyright 2023 Zilele Carierei.   Web design by Royalty